Oivoi. Juhannus meni mukavissa tunnelmissa mökillä miehen, Oton ja anopin kanssa. :) Käytiin ongella, saunottiin, grillattiin ja nautiskeltiin auringonpaisteesta. Kävin uimassaki, ja tuo paskahousu(koira) hyppäs perään :D Tosin samantien pyörähti takas rantaan, vesi oli vissiin herran mielestä kylmää. :) Mäkäräiset pääsi syömään raukkisen ihan kokonaan, mutta onneksi oli rasvaa mukana. Sai vähän helpotettua herran olotilaa :) Ainiin, painokaan ei juhannuksen aikana noussu ku puoli kiloa, ja tänä aamuna se ylimääränen puolikas oli jo kadonnut. Ähäkutti, kyllä joskus saa syyä makkaraaki. *lällättää* Haistakaapa porkkananpurijat paska :D

Kävin maanantaina terapiassa, ja sen jälkeen onkin menny päivät mietiskellessä. En oikeastaan tiedä, että millanen ihminen olen, mitkä asiat kuuluu mun luonteeseen, ja mitkä tähän sairauteen. Olen kategorioinut itseni niin kauan vihaiseksi ja ylen vittumaiseksi, etten osaa päästää irti siitä määritelmästä. Tuntuu, että olisin tuuliajolla itseni kanssa. Epävarmuutta lisää vielä se, etten oikein tiedä mitä odotan löytäväni tämän matkan päästä.

Iloisempiin aiheisiin, enää viikko niin lähdetään kohti etelää! :) Näillä näkymin lähettäs tiistai-iltana, toki aiemminki jos saadaan auto pelittämään. :) Hitsinpimpulat, olis muuten ponifriikkien miittiki Lappeenrannassa 12. päivä... Lähtisköhän Henna mukaan x)

Loppukevennyksenä kuvia mökiltä:
1675523.jpg
Paskahousu uinnin jälkeen :D

1675525.jpg
Läski lähössä kalalle.