Tulin juuri lenkiltä. Tuossa lähellä on iso nurmikenttä, jossa on jalkapallomaalit. Siellä oli iso porukka yläasteikäsiä, ja tunsin kateuden pistoksen. Olisipa mullakin joskus ollut niin kivaa ku niillä... Huoh. Pitäisi olla onnellinen, että ne vähäiset ystävät mitä mulla on, on täyttä kultaa, mutta joskus kaipaan juuri tuollaista porukassa tekemistä. Ehkä jalkapallokin olis kivaa kaveriporukassa, koulun liikuntatunneilla se ei todellakaan ollut sitä.

Argh, huomenna olis labrahommat. Pitää mennä syömättä ja juomatta, ei saa edes vettä juua! Paskat, juon kuitenki ku ei saa kerran aamupalaa syyä. Otan myslipatukkaa mukaan, pistelyn jälkeen vetäsen semmosen naamariin etten kuole matkalle, tai sorru ostamaan kaupasta suklaata.

Ainiin, sossun mielestä on mun oma vika, ettei kela anna mulle päivärahaa. -20% perusosasta pois, eli toisinsanoen mulla on loppukuuksi vähän reilu parisataa käytössä. Ei paljon naurata, ku sähkölasku on 40-50€ ja pitäs käyä kaupassaki. Haistakaa paska kaikki. Huomenna meen tosin Kelalle, vien valituksen siitä päivärahapäätöksestä ja sairaslomalapun.