Plaah, yksin kotona. Jamppa lähti nissan-kerhon miittiin, ja sillä menee kuitenki TAAS jonnekki yömyöhään. Vituttaa.

Oon taas ihmetelly sitä, miten vanhemmat nimeää jälkikasvunsa. Jadelmiina Rillaana Avocaardia Virtanen ei jotenki kuulosta hyvältä... Nimi siis keksitty, mutta tajuatte pointin. Miksi pitää nimetä kersa jotenkin muka-hienosti, ku sukunimi on ihan tavallinen? Ja siks toisekseen jos kersan nimi sattuu olemaan joku erikoisempi, niin sitä tullaan aivan varmasti kiusaamaan koulussa, sekä tämä kyseinen henkilö joutuu tavaamaan nimeään joka paikassa, loppuikänsä. Vain siksi, että vanhemmat halusi snobeilla. Surullista ja säälittävää.

Mutta minun kuulumisiini: Käytiin eilen kysymässä eka tarjous laseista, n. 600€ olis instrussa. Kaupungilla käveleminen ahdisti suunnattomasti, tunsin itseni niin  käsittämättömän rumaksi että huh huh. Onneksi kuitenkin söhersin meikkiä naamaan, oli muuten vaikeaa! Eka kerta ilman piilolinssejä nimittäin. Ei ole kovin lystikästä, helppoa ja nopeaa meikata nenä kiinni peilissä, varsinki rajausten vetäminen oli aika mielenkiintoista. Ku sais äkkiä ne uudet kakkulat niin kehtais lähteäkin johonkin, nämä ohutsankaset paskat paljastaa armotta karun totuuden. Huoh.

:Edit: Ai niin! R & S kävi eilen. Vähän tympäsi, mutta joo... Jamppa oli onnellinen ku näki pitkästä aikaa parasta kaveriaan kunnolla, ei auta itellä ku niellä ylpeys ja yrittää kestää parhaani mukaan S:aa... Ärsyttävä kanttura joka tapauksessa, vähän mietityttää että mitkähän sen motiivit on ku yhtäkkiä meikäläistenki seura kelpaa. Tässä on joku koira haudattuna, tuntuu hieman siltä.