Miksi on niin vaikea löytää töitä?! Mun mielestä on aivan mahoton yhtälö, että pitäs olla ammatti, kokemusta ja vielä nuori. Iteltähän puuttuu nuo kaks ensimmäistä, kokemusta on vaan aspahommista ja rilliruuan vääntämisestä. Tänäänki 17 työpaikkailmotuksesta yks on semmonen, jonne vois hakea, mutta seki vähän pelottaa. Ois huoltsikkahommaa yhellä hamppialueella, pelottaa ne hampit lähinnä. Hrrrh, hampit on karmivia.
Eipä näkyny työtodistusta vieläkään, soitin eilen työkkäriin että mitähän helvettiä mie teen, niin siellä onneks oli mukava täti! Sano vaan, että tuu 9. päivä käymään, oli sulla laput tai ei, ku pitäähän mun kuitenki saada asiat etenemään! Sitte toki mennä heti jos mahollisesti ne laput tulee.
Eilen oli aivan ihana ilma! Mittari näytti +10 ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta. Käytiinki sitten nipponilla ajelulla ja luukutettiin Klamydiaa ja poppeja :D Oli ihan hitsin kivaa. Tulee vähän ikävä tuota autoa, ku sen saa myytyä, sillä on käyty monet reissut... Ja ohan se symppis kuitenki. Puolukkainen.. :D
Ajateltiin mennä porukoille viikonlopuksi, näkis velipoikia ja koiriaki! Jos sitä kävis vaikka Ikeassaki... Ihan vaan katteleen... ;) Pitää vaan käyä ostaan Umppalumpalle poksi, ku äiti kössi sen. Ei oo kiva jos koira oksentaa takapenkille... Oksennuksen siivous on ällöttävää.

Tässä olis muuten tuore kuva paskaperseestä. Ei kannata välittää roskiksesta, meillä oli järkyttävä räkätauti. :D
P3230042.jpg