Äh. Mitä työttömät tekee päivät? Mua niin kyrsii tekemisenpuute, ei pääse edes kirjastoon... Aika ainaki kuluis ku olis lukemista. Osittain siksi perustin tämän bloginkin, että olis edes joskus jotain tekemistä.

Yritin mukamas lähteä Öppiksen kanssa pitkälle lenkille. Paskanmarjat, ei polvi kestä. Muljuaa, kuumottaa ja sattuu aivan mielettömästi ku käveli vähänki pitemmästi. Siinä meni sekin tekeminen perkele.

Vois kyllä ens viikolla lähteä porukoille Tornioon, siellä olis apinavauvoja kaksin kappalein  :sydän: Mutta sitten taas pitäs kestää äidin kanssa saman katon alla jonku aikaa, se voi osoittautua aika hankalaksi... Pitää mietiskellä. Jos pääsis kuitenki sinne kirjastoon ekana ja lainais kirjavuoren.

Oon opettanu Öppikselle "High fiveä" ja onnistuu ihan hyvin :D Tassun antamista apinatyyliin siis. Toisella on hieman ymmärrysongelmia, mutta kyllä se tästä. Hihnakäyttäytymistä ollaan kans yritetty parantaa ja edistystä onkin tapahtunu huimasti. Nyt riittää ku sanoo jämäkästi "EI, lopeta" ja jatkaa matkaa. Toiset koirat edelleen kiinnostaa ja vieraat ihmiset on todella inhottavia. Naapurin tätiäkin piti nokka rutussa katella mun selän takaa, ku yritti tulla lääppimään...  :rolleyes:  Hävetti, mutta minkä sille voi, tuo ei vaan tykkää kaikista ja kaikesta täysin varauksetta. Pääasia kuitenkin, että se on mamman oma mussukka ;) En pysyis järjissäni jos ei olis jotain rytmittäjää, jotain syytä jonka takia nousta päivästä toiseen sängystä, syytä olla kotona.