Anonyymi
14.05.2008 - 15:40
ja usein eläinystävät(?) kohtelevat OMIA lapsiaan huomattavasti huonommin kuin elukoitaan!! älä yleistä äläkä kehota murhiin!
on olemassa monenlaisia ihmisiä ja monenlaisia elukoita. mutta elukka on elukka ja ihminen on ihminen. siinä on suuri ero. järjen käyttö on sallittu, sinullekin.

Ja myös sinulle. Mulla ei ole lapsia, eikä todennäkösesti koskaan tule olemaankaan. MITÄÄN ELOLLISTA OLENTOA EI SILTI SAA KOHDELLA NOIN, kuten edellisen merkinnän videossa. Toivottavasti olet vain joku älykääpiö, joka yrittää provota. Ihminen, joka kykenee kohtelemaan eläintä noin, katsomaan päivästä toiseen sen kärsimystä, on sairas, julma paskiainen, jonka olemassaololla ei ole mitään oikeutusta. Sairas on myös se, joka kykenee tekemään toiselle ihmiselle noin(viittaus Itävallan insesti-isään), sairas, epäkelpo, julma ja ILJETTÄVÄ HIRVIÖ. Mene itseesi ja pysy siellä aivopieruinesi.

Edittiä: Sinä voisit myös kokeilla tuota häkkielämää, jos tosissaan olet noin saatanan tyhmä. Järjen käyttö on sallittu, sullekin.